Kategorier
Main

Min ebay sælger hemmeligheder

Hvad er ebay selling hemmeligheder, som så mange almindelige mænd og kvinder bruger til at skabe sig en fuld tid indkomst (eller betydeligt mere) på ebay i disse dage?

Det er indlysende, at du skal være seriøs omkring din virksomhed, hvis du vil gøre det store på ebay – ligesom i alle andre erhvervsaktiviteter. Som sådan er der mange ting at overveje, som en god business proposition, markedsføring, kundeservice etc.

Men for nogen forsøger at sælge noget på ebay der er faktisk to “hemmeligheder” der vil gøre en verden til forskel.

Ebay sælger master ved, at…

Jeg husker retsmødet en kinesisk historie en gang, om en master dukke maker; Hans mest talentfulde lærling var blevet en meget dygtig dukke maker, selv. Men selv om hans dukker, hvor teknisk lige så god som mestrene, der var stadig noget mangler. Noget så indlysende, at nogen kunne fortælle forskellen, men ingen kunne sætte deres finger nøjagtigt på hvad gjorde mestrene dukker så meget mere imponerende.

Endelig, på masters dødsleje, lærlingen spurgte master, hvad hans store hemmelighed var. Master derefter tog en af dukkerne, at lærlingen havde gjort, gav det ansigt en blide tryk, således at mund og øjne løftet ind i en venlig smil.

Dette var hele hemmeligheden.

Nu, som jeg sagde, er der selvfølgelig mere i det end dette, når det kommer til professionelt at sælge på ebay. Men de to mest kritiske elementer til enhver ebay auktion er

-Varebeskrivelsen

-Et godt billede af varen

Fik disse ret lyder simpelt nok, men som kunde vil du stadig se en stor del af dårligt skrevet beskrivelser og ikke-repræsentant billeder eller intet billede på alle. Dette vil i de fleste tilfælde gøre dig som en potentiel køber tror to gange før du placerer alle bud med denne særlige ebay købmand.

En varebeskrivelse, der sælger

Den vigtigste del af enhver eBay notering er beskrivelsen af varen. Få denne ret som en sælger, og du har allerede vundet halvdelen af kampen.

Det er let at forstå, at beskrivelsen ikke skal “sælge” varen til dig, men gå overbord og skrive en “shopping kanal” stil salgstale. Faktisk, er det vigtigste, at køberen får så godt et billede som muligt om produktet, uden at holde det i hans eller hendes egne hænder.

Tænk over det et øjeblik, hvis du hvor det kommer til at byde en masse penge på noget. Du skal helt sikkert ved, at Perikon budgivning for i første omgang – lige?

Du ønsker at vide præcis hvad model, år, producent osv. den pågældende vare er. Er det helt nyt eller brugt? Perfekt tilstand eller lettere beskadiget? Hvis det er en slags tøj, er det helt sikkert din størrelse osv.?

For uanset hvad du sælger, du vil placere dig selv i kunder sko og spørg dig selv: “Hvad ønsker jeg at vide, om dette produkt?”. Så være så grundig og ærlig som muligt om dine varer særegenheder i din beskrivelse. Og hvis nogen e-mails du med et tillægsspørgsmål, være hurtig til at reagere. Hvis du sælger en bestemt type produkt løbende, er det naturligvis også en god idé at holde styr på hvilke yderligere spørgsmål du får, for at forbedre din varebeskrivelser.

En fantastisk beskrivelse vil bringe dig den rigtige form for kunder, der føler sig trygge med at købe fra dig. Gøre en virkelig kryptiske eller decideret løgnagtig beskrivelse og du risikerer at ende med at blive betragtet som en anden ebay con kunstner.

Et billede sælger mere end tusind ord?

Som en ebay professional vil jer absolut ville at børste op på din færdigheder i fotografering. Et godt billede vil ikke betyder dække op for en dårlig beskrivelse, men det vil helt sikkert hjælpe tip skalaer endnu videre i din favør. Forlader billedet er simpelthen ikke en mulighed i de fleste scenarier. Trust mig, den ekstra indsats brugt på dette vil betale dig tilbage i spar.

Det er ikke tilfældigt, at de fleste ebay PowerSellers er også temmelig dygtige fotografer. Bygningen at flimrende kjole eller antik vase føles så meget bedre, efter at have set et billede af tha faktiske produkt.

Den eneste situation hvor du kunne bruge nogle form for lager foto, er, hvis du sælger nogle slags helt nyt produkt, der vil se det samme uanset hvor kunden køber den. Stadig, hvis producenten ikke kan give dig med attraktive og detaljerede billeder, kan du tage dine egne billeder alligevel.

Gode digitale kameraer er billige i disse dage, så enhver ebay iværksætter bør helt sikkert have en.

Hvis du sigter for langsigtet succes på ebay, er der helt sikkert mange andre ting, du bliver nødt til at lære. Men mastering varebeskrivelse og foto vil afgjort blive en af vigtigste mål på din rejse mod ebay sælger beherskelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.