Kategorier
Main

Gevinster og tab

Det ville sandsynligvis være ideelt, hvis erhvervslivet og livet var så enkelt som producerer varer, sælge dem og optage overskuddet. Men der er ofte omstændigheder, at forstyrre cyklussen, og det er en del af revisorer job at rapportere disse så godt. Ændringer i erhvervsklimaet, eller udgifter til varer eller enhver række ting kan føre til usædvanlige eller ekstraordinære gevinster og tab i en virksomhed. Nogle ting, der kan ændre resultatopgørelsen kan omfatte nedskæringer eller omstrukturering af virksomheden. Det plejede at være en sjælden ting i erhvervsmiljøet, men er nu temmelig banalt. Normalt er det gjort til at udligne tab i andre områder og til at mindske omkostningerne ved medarbejdernes løn og fordele. Men der er omkostninger forbundet med dette så godt, som fratrædelsesgodtgørelser, outplacement services og pensionering omkostninger.

Under andre omstændigheder, kan en virksomhed beslutte at ophøre med visse produktlinjer. Western Union, for eksempel leveret for nylig sin allersidste telegram. Arten af kommunikation er ændret så drastisk, med e-mail, mobiltelefoner og andre former, at telegrammer har været forældet. Når du ikke længere sælge nok af et produkt på et højt nok overskud til at gøre omkostningerne til fremstilling af det værd, så er det tid til at ændre dit produkt mix.

Retssager og andre sager kan forårsage ekstraordinære tab eller gevinster så godt. Hvis du vinder skader i en retssag mod andre, har så du afholdt en ekstraordinær gevinst. Ligeledes hvis din egen juridiske gebyrer og skader eller bøder er overdrevne, så disse kan væsentligt påvirke resultatopgørelsen.

Lejlighedsvis vil en virksomhed ændre regnskabsmetoder eller har brug at rette eventuelle fejl, der er gjort i tidligere finansielle rapporter. Generelt accepteret Accounting procedurer (GAAP) kræver, at virksomheder gør en engangs tab eller gevinster meget synlige i deres resultatopgørelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.