Kategorier
Main

Ændre i kapitalgevinster

Hvis du ejer en ejendom, som du planlægger at sælge, skal du kontakte en skatterådgiver eller få informeret om skatteret forinden. Mange ejendomsmæglere også kender nuancerne i ejendom sælge og beskatning. Flere små punkter kan gøre forskellen mellem at have til at betale kapitalvindingsskat.

Kapitalgevinster er noget, der ikke mange af os bekymre sig om, fordi vi kun har ene hjem som ofte kun sælges for at købe en anden ejendom. Normalt den næste ejendom vil koste flere penge og vil være en lignende ens ejendom, så spørgsmålet om kapitalvindingsskat aldrig opstår.

Men indtil nu, har der været lidt kendt skat klausul, som havde beskattes de mest godtroende mennesker med kapitalgevinster. Disse mennesker er nyligt enkemand kvinder, der pludselig finde at de nu vil blive beskattet som en enkelt kvinde. Ud over at miste en ægtefælle, havde de også at bekymre sig om at miste en stor luns af deres aktiver i form af penge fra salget af deres familie hjem.

Når en bolig er solgt, det har normalt været ejet af medejere (oftest mand og kone) og hver ejer må hævde $250.000. Det betyder, at skattemæssigt, de gennemsnitlige par kan udelukke op til $500.000 af vinding – forudsat at de har brugt huset som en hovedbopæl for en kumulativ to af de foregående fem år.

I de fleste tilfælde være i stand til at afskrive en $500.000 fortjenstmargen betyder de fleste af os ikke beskæftiger sig med kapitalvindingsskat.

Men hvad sker der når en ægtefælle pludselig dør? Kapitalgevinster eller profit tilladt på salg af huset er nu kun én person fradrag på $250.000. Hvis du og din mand blev gift i 1940 ‘ erne og boede hele dit liv i samme hus, ville derefter død af en af ægtefællerne pådrage tunge afgifter på salg af ejendommen.

IRS har netop trådt til for at ændre denne situation, men med alle pant sats kontroverser, har det gled af næsten ubemærket.

Indtil nu var den eneste måde at kvalificere sig til den fulde $500.000 kapitalgevinster godtgørelse til at sælge din bolig i samme år, hvor din ægtefælle døde. Med andre ord ville det være det sidste år at du kunne indsende en selvangivelse som en gift person, så det ville være det sidste år, nogen beskatning kunne anvendes til gift – afdøde – ægtefælle.

Bortset fra chokket over at miste en ægtefælle og tænkte om at sælge dit hjem alle i den samme periode – hvad sker der, hvis din ægtefælle dør i November? Du har en måned til at få din handle sammen!

Teoretisk set, de fleste mænd eller koner arve deres ægtefælles andel af ejendommen på hvad der kaldes en ‘intensiveret’ skattegrundlag, men nu, at IRS har indført ny lovgivning for ægtefællebidrag død situation, alle kan trække vejret lettere.

Den nye ændring i loven, blev indført i slutningen af 2007, nu giver efterlevende ægtefæller en fuld to år til at kræve den “dobbelte” godtgørelse af $500,00 på kapitalgevinster, selvom loven, de er nu enkelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.